Logo Snap-on Industrial

×

Williams Tools

Als huishoudnaam in de zware industrie bevat deze catalogus een productlijn gespecialiseerd in grote maten en zware kwaliteit

Deze werktuigen blijven doorgaan waar andere het al lang hebben opgegeven onder de zware omstandigheden van de hedendaagse energie en petrochemische industrie.

Wat de opdracht ook is, in welke industrie dan ook, wat de uitdaging is- Williams tools geven geen terrein prijs. Sinds 1882 komt Williams tegemoet aan de zxare eisen van de messt veeleisende takken in de industrie. Williams was één van de eerst producenten ter wereld van gesmede werktuigen die werden geproduceerd in massa productie, nl een 15° hoeksleutel en slagsleutels. Bijna anderhalve eeuw later leveren we nog steeds topproducten voor diezelfde industrie, wiens eisen alsmaar zwaarder werden. Williams tools, onze erfenis, uw toekomst.

Bekijk catalogus

Williams Tools catalogue

Contact formulier

Kontakt

onepage
Ik ga ermee akkoord dat mijn hierboven ingevoerde gegevens mogen worden opgeslagen, doorgegeven en gebruikt om contact met mij op te nemen. Ik heb de <a href="/privacy.html">informatie over gegevensbescherming</a> gelezen en accepteer deze.