Logo Snap-on Industrial

×

Kits op maat

Snap-on werktuig kits zijn gewoon beter voor uw vliegtuig, uw opdracht, uw personeel, uw onderhoudstaken

Het gaat allemaal over tijdsbesparing, vergissingen uitschakelen, er zeker van zijn dat je de juiste gereedschappen hebt wanneer je ze dringend nodig hebt.

En niemand deed het beter dan Snap-on, voor meer overheidsbedrijven, onderaannemers, voor meer jaren en op meer continenten. Wij waren er, wij deden het. Wij begrijpen uw wereld en wat er nodig is om de job te doen. Geloofwaardig, capabel en met een topkwaliteit. En met een naam die u kan vertouwen: Snap-on.

Special kits

Wij werken nauw met u samen om de optimale werktuigconstellatie met u te bouwen voor uw onderhoudsteam, techniekers of service program. U krijgt precies de kit die u nodig heeft. De kit die u wil. En dat is de sleutel: wij passen ons aan aan uw noden, vragen en wensen. Wij hebben de ervaring en u de kennis, samen bouwen we net wat u en uw mensen nodig hebben. Geen vragen of tijdverlies meer, oppakken en aan het werk!

Custom KittingCustom Kitting 2Custom Kitting 3Custom Kitting 4

Contact formulier

Kontakt

onepage
Ik ga ermee akkoord dat mijn hierboven ingevoerde gegevens mogen worden opgeslagen, doorgegeven en gebruikt om contact met mij op te nemen. Ik heb de <a href="/privacy.html">informatie over gegevensbescherming</a> gelezen en accepteer deze.