Logo Snap-on Industrial

Kits op maat

Snap-on werktuig kits zijn gewoon beter voor uw vliegtuig, uw opdracht, uw personeel, uw onderhoudstaken

Het gaat allemaal over tijdsbesparing, vergissingen uitschakelen, er zeker van zijn dat je de juiste gereedschappen hebt wanneer je ze dringend nodig hebt.

En niemand deed het beter dan Snap-on, voor meer overheidsbedrijven, onderaannemers, voor meer jaren en op meer continenten. Wij waren er, wij deden het. Wij begrijpen uw wereld en wat er nodig is om de job te doen. Geloofwaardig, capabel en met een topkwaliteit. En met een naam die u kan vertouwen: Snap-on.

Special kits

Wij werken nauw met u samen om de optimale werktuigconstellatie met u te bouwen voor uw onderhoudsteam, techniekers of service program. U krijgt precies de kit die u nodig heeft. De kit die u wil. En dat is de sleutel: wij passen ons aan aan uw noden, vragen en wensen. Wij hebben de ervaring en u de kennis, samen bouwen we net wat u en uw mensen nodig hebben. Geen vragen of tijdverlies meer, oppakken en aan het werk!

 

Contact formulier

Kontakt

onepage
I agree that my data entered above will be stored, transmitted and used for the stated purpose.<br/> I have read and accepted the <a href="/privacy.html">privacy statement</a>