Logo Snap-on Industrial

×

Level 5 Automated Tool Control

In de luchtvaart noemt men het FOD, in de energiesector noemt men het FME, bij Snap-on noemen we het geschiedenis.

Level 5 Automated Tool Control

In de luchtvaart noemt men het FOD, in de energiesector noemt men het FME, bij Snap-on noemen we het geschiedenis

Snap-on introduceert: een opberg en controle systeem dat automatisch traceert en controleert wie welk werktuig op welke plaats gebruikt, alles zonder RFID, scanners en barcodes.

Het Snap-on Level 5™ ATC systeem werkt even snel als u. Open de kist, neem het werktuig, ga aan het werk. Andere systemen op de markt vragen extra handelingen om te scannen of om het logboek bij te werken. Wij doen het automatisch zodat een technieker geen tijd verliest en voor u de foutmage in registratie naar beneden gaat.

Snap-on Level 5™ ATC systeem koffers zijn netwerk voorbereid, draadloos of via ethernet. Dat wil zeggen dat u alle kisten in de gaten kan houden vanop afstand op een centrale PC, geen tijdrovende fysieke inspectie is nodig..

  • Geen individuele scanning per werktuig
  • Geen RFID tags om te installeren of te vervangen
  • Geen limiet op werktuiggrootte, van een 1/4 bit tot een reuze momentsleutel.
  • Intuitive interface—makkelijk touchscreen
  • Auditieve bevestiging voor uitnemen of terugleggen werktuig
  • Automatische sluiting
  • Foutmelding bij fout terugleggen of open lade

Krachtige Administrative Software

Level 5 ATC tool boxes staan in netwerk, draadloos of met ethernet, en worden gestuurd door een krachtige gebruiksvriendelijke software. De Administartor ziet alle werktuigkoffers in het netwerk, zowel on als offline en ziet de status van elke koffer. Dit wil zeggen ook het aantal werktuigen dat weg is, alle aktieve gebruikers en de geschiedenis van de dag of week al naargelang de instellingen. Het systeem is zo opgezet dat er ook systeem boodschappen worden verstuurd voor belangrijke gebeurtenissen, zoals verloren werktuigen, calibratie die overschreden wordt of werktuigen die stuk zijn. Voor de efficientie te verhogen kan dit systeem u zelfs gedetailleerde op maatgemaakte rapportage geven over gebruiksfrequentie, kosten en nog veel meer.

Level 5 Automated Tool Control 2Level 5 Automated Tool Control 3Level 5 Automated Tool Control 4Level 5 Automated Tool Control 5Level 5 Automated Tool Control 6

Contact formulier

Kontakt

onepage
Ik ga ermee akkoord dat mijn hierboven ingevoerde gegevens mogen worden opgeslagen, doorgegeven en gebruikt om contact met mij op te nemen. Ik heb de <a href="/privacy.html">informatie over gegevensbescherming</a> gelezen en accepteer deze.