Logo Snap-on Industrial

×

Tools @ Height

H et programma van Snap-on Industrial voor veilig werken op hoogte.

Tools at height Akkuschrauber

Werken op grote hoogte was altijd al een deel van ons DNA

De allereerste Snap-on Tools werden ontwikkeld en gebruikt bij de constructie van de eerste wolkenkrabbers, ze spaarden gewicht en daardoor ook waardevolle tijd.

Vandaag werken we verder aan deze verwezenlijking, en presenteren met trots ons Tools @ Height programma. Een uitgebreide lijn van producten en werktuigen, ontwikkeld om uw job hoog boven of diep in de grond compleet veilig te laten verlopen.

Er bestaan genoeg reglementen in de industrie om mensen te beschermen tegen vallen, maar die bestaan helaas niet om voorwerpen te zekeren en te voorkomen dat professionals gewond raken door valende werktuigen, resulterend in de vierde doodsoorzaak in werkomgevingen op hoogte of in de diepte. Tools@height is ontwikkeld om precies deze lacune in de regelgeving op te vangen en ervoor te zorgen dat professionals als u een veilige werkdag hebben, elke dag opnieuw. Ons programma van gezekerde werktuigen is speciaal ontwikkeld voor die omgevingen waar vallende werktuigen een reëel gevaar betekenen voor de mensen en machines die er werken. En niet alleen de zekering is de garantie voor veiligheid , onze systemen zorgen ervoor dat de werktuigen niets inboeten aan functionaliteit en ook de veiligheid van de gebruiker waarborgen en niet verlagen.

  • Werken op grote hoogte: liften kranen, boortorens, bruggen , masten , stellingbouw
  • Werken op lage hoogte: vliegtuigonderhoud aan staartvlakken, turbines, onderhoud en montage van productielijnen, montage lopende band op niveau

Als dit u iets zegt:

  • FOD
  • FME
  • Drop Mitigation
  • Stop Drops

...dan hebt u Tools@Height nodig!

Tools at height SicherungTools at height ZangeTools at height FODTools at height tool box

Contact formulier

Kontakt

onepage
Ik ga ermee akkoord dat mijn hierboven ingevoerde gegevens mogen worden opgeslagen, doorgegeven en gebruikt om contact met mij op te nemen. Ik heb de <a href="/privacy.html">informatie over gegevensbescherming</a> gelezen en accepteer deze.